YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

‘La maledicció de Lake Manor’, la nova estrena de terror d’Alfa Pictures

El nou film de Roberto de Feo inspirat en pel·lícules com 'Los otros' d'Amenábar i 'El Bosque' de Shyamalan

Imatge de la pel·lícula 'La maldición de Lake Manor'
«Un homenatge al cinema de terror italià» Screen Daily | Loris T. Zambelli

El pròxim 22 de gener, ALFA PICTURES estrena l’aterridora pel·lícula ‘La maledicció de Lake Manor’ en cinemes, un film dirigit pel director especialitzat en terror Roberto de Feo — nominat a millor director revelació en els passats Italian National Syndicate of Film Journalists — i protagonitzada per Francesca Cavallin, Gabriele Falsetta, Justin Korovkin i Maurizio Lombardi.

Amb colors freds, ritme lent, atmosferes fosques i en un context com el de Vila dei Laghi — la localització de la mansió Lake Manor —, el director pretén «donar la sensació d’estar en un punt indefinit en el temps i l'espai».

La maledicció de Lake Manor’ es va presentar en Locarno, on va estar nominada al Variety Piazza Gran Award. Després, la pel·lícula va seguir el seu recorregut participant en la secció oficial del Festival de Sitges o al Thessaloniki International Film Festival

Aquesta història italiana dirigida per Roberto de Feo està protagonitzada per Samuel, un nen paralític que viu amb la seva mare a Lake Manor, una mansió fosca i terrorífica aïllada en el bosc, la qual té prohibit abandonar. 

La situació d'en Samuel canvia quan arriba Denise, una assistent adolescent que l'ajuda a canviar el seu punt de vista sobre la relació que li uneix amb la seva mare. No obstant això, l’Elena, farà tot el possible per impedir que el petit s’allunyi del seu costat. 

Per què la mare obliga Samuel a viure com a presoner a casa seva, prohibint-li deixar la finca? Quin misteri amaga?

Imatge de la pel·lícula 'La maldición de Lake Manor'
«Una fantasia gòtica esborronadora» Cineuropa | Loris T. Zambelli

Amb ‘La maledicció de Lake Manor’, Roberto de Feo, pretenia «explicar una història que semblés diferent del gènere de suspens o terror, volia disfressar el gènere de la pel·lícula en quelcom diferent, un ‘coming of age’ on la por no sorgeix d'un soroll sobtat o un rostre monstruós, sinó de la por a la vida com a tal», comenta el director de la pel·lícula.

Sense cap mena de dubte, en aquests temps de restriccions i confinament, una de les millors opcions per evadir-nos i gaudir d’una estona agradable amb la nostra família i amics, és apropar-se a una sala de cinema a gaudir d’un film com aquest. 

Amb distància, mascareta i respectant totes les mesures higièniques i d'aforament, no cal que renuncieu al plaer de seure a un pati de butaques amb tota seguretat.

Compra ja la teva entrada al cinema del teu municipi:

Ocine Les Gavarres - Tarragona

Arenas de Barcelona i Glòries Multicines - Barcelona

Cinemes Girona - Barcelona

JCA - Lleida

Cat Cinemes - Figueres

Bages Centre - Manresa


Comentaris

envia el comentari