Nova oficina de GLOMARK HOME a Sabadell, la clau del seu pla d’expansió

Exteriors de la nova oficina de Glomark Home
Glomark Home, Una firma present a Catalunya | Cedida

Després d’uns mesos de molta feina finalment GLOMARK HOME ha donat per acabada la seva nova oficina que estarà present a Sabadell. Amb aquest esdeveniment l’empresa vol aconseguir convertir-se en referent no només al Vallès. Addicionalment també preveu que l’èxit acabi arribant fins tot Catalunya.

Amb aquesta oficina, la qual operarà com una delegació comercial, es pretendrà assolir els diversos objectius que la companyia es va fixar dins la seva pròpia estratègia de creixement en el nostre país.

Per altra part, és destacable la presència de professionals molt contrastats en les noves instal·lacions de GLOMARK HOME a Sabadell. Tots ells són referents d’èxit dins el sector del màrqueting i la comunicació, demostrant-ho l’historial atresorat en altres empreses del mateix àmbit.

Des del principi aquesta oficina ja disposa d’un equip humà excel·lent en tots els sentits. Els clients reben un servei que es sinònim d’exigència, així com de qualitat. Ambdós aspectes es tradueixen en un altíssim nivell de fidelitat per part dels clients a nivell nacional.

Una firma present a Catalunya

GLOMARK HOME sempre s’ha definit com “la marca de les marques”. A partir d’ara l’important firma que ha tractat amb empreses de gran rellevància a nivell internacional no només estarà present a zones d’Espanya com Madrid i Galícia. I és que s’ha de sumar la nova oficina sabadellenca en la que els seus directors han depositat molta esperança.

El principal objectiu es resumeix en continuar apostant pels valors que tant distingeixen l’empresa, consistint alguns d’ells en impulsar la creació de llocs de treball a una Comunitat Autònoma com la nostra en la que l’atur, avui dia, és motiu de preocupació.

Una altra meta també guarda relació amb Catalunya i Sabadell: prosseguir amb l’establiment de diversos punts de referència a la zona. Durant el transcurs de la inauguració es va fer menció a la transcendència que té la localitat amb més de 200.000 habitants respecte als serveis de màrqueting i comunicació.

Amb aquesta oficina completament nova, el model de creixement consolidat s’acabarà traduint en un liderat al nord del país, ja que se suma a d’altres com l’anteriorment citada seu gallega. Per tal d’aconseguir-ho, GLOMARK HOME continuarà apostant pels valors que l’han fet gran.

Un clar exemple és el de l’aportació humana, així com l’experiència de tots aquells que conformen la plantilla. Concretament ens referim a un total aproximat de dos-cents treballadors a Espanya, elevant-se la xifra d’oficines comercials a set diferents.

El nombre de clients demostra l’enorme creixement que ha aconseguit la marca de marques durant els seus anys d’existència. Avui dia les firmes que han confiat en els seus serveis ascendeixen a més d’un milió, fent gala d’un alt grau de satisfacció independentment dels tipus de serveis contractats.

Degut a l’alt nivell d’ambició de GLOMARK HOME, això no acaba aquí. L’empresa vol seguir creixent i per aconseguir-ho serà clau aquesta oficina sabadellenca. Tot apunta a que el nou any proporcionarà molt bones notícies per aquesta delegació comercial i tota la companyia en general en el que fa referència al seu èxit.


Comentaris

envia el comentari