YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Segueix el temps plàcid, agradable i monòton aquest dimecres

Tan sols hi haurà més núvols baixos inofensius a punts del litoral i prelitoral a partir del migdia. Les màximes poden ser lleugerament més baixes en aquestes zones

Mapa de previsió per aquest dimecres
Mapa de previsió per aquest dimecres | Catalunya Méteo

Pocs canvis en el temps aquest dimecres, ja que la bonança i el sol seguiran dominant en general. No obstant, hi haurà algunes novetats respecte a l’estat del cel, ja que a partir de migdia els núvols baixos aniran a més a punts del litoral i prelitoral, especialment entre Barcelona i Tarragona.

Això es deurà a una entrada lleugera de vents de llevant que no comportaran més conseqüències. Aquesta nuvolositat, que farà que les màximes puguin quedar-se una mica més curtes a prop de la costa, també arribarà a zones de l’interior amb el pas de les hores i es mantindrà de cara a dijous.

A la resta de Catalunya, el cel es mantindrà serè en general amb algunes boires matinals a zones interiors, tot i que seran menys presents que dies anteriors. Uns ingredients de monotonia anticiclònica que ens acompanyaran uns quants dies.

El sol i la bonança tornaran a ser els protagonistes aquest dimecres | MeteoMoià

 

Segueix la bonança a migdia i el fred moderat a primera hora

Pel que fa a les temperatures, es mantindran similars o pujaran una mica en conjunt, si bé tan sols a prop de la costa les màximes poden quedar puntualment més frenades per la presència d’aquests intervals de núvols baixos. En general, al migdia tindrem entre 13º i 18º, més baixes al Pirineu i Prepirineu. 

De nit tornarà a fer un fred moderat amb glaçades poc intenses a l’interior i en algunes zones del prelitoral, així com al Pirineu, especialment a les valls, on les mínimes es mouran entre els -6º i -1º. A la resta de l’interior, la majoria de valors es situaran entre els -3º i 2º, més altes al prelitoral, mentre que a la costa hi haurà entre 4º i 9º.

Temps molt avorrit els propers dies

De cara a les següents jornades, seguirem amb un temps molt avorrit a causa de l’anticicló, que seguirà molt ferm al damunt de la península ibèrica. Tan sols dijous tindrem més intervals de núvols baixos pels vents lleugers de llevant, mentre que la resta de dies, inclòs el cap de setmana, estaran marcats pel sol i l’augment de les temperatures amb ambient suau a migdia atípic per l’època. Els canvis importants per l’inici de la propera setmana sembla que s’esvaeixen.


Comentaris

envia el comentari