Dimarts de nou radiant amb una mica més de calor

Les temperatures tornaran a fregar els 35º a Ponent i es superaran els 30º a l’interior amb ambient de ple estiu. No s'esperen precipitacions a cap punt de Catalunya

Mapa de previsió per aquest dimarts
Mapa de previsió per aquest dimarts | Catalunya Méteo

Després d’un dilluns amb un temps de ple estiu, aquest dimarts tornarem a repetir la mateixa situació amb sol arreu i calor amb temperatures encara una mica més altes. A Ponent i a les Terres de l’Ebre es tornaran a fregar els 35º, i a l’interior s’assoliran o es superaran els 30º amb facilitat.  

A primera i última hora, hi poden haver alguns núvols baixos en trams de la costa, sobretot a la de Barcelona tal i com ha passat aquests últims dies. A la tarda tornaran a créixer les nuvolades a punts de muntanya però no deixaran cap precipitació enlloc.

Pel que fa al vent, la tramuntana es resisteix a marxar i encara seguirà bufant a l’Alt Empordà de forma moderada durant tot el dia, així com el mestral a l’Ebre al matí. Una situació, però, que s’acabarà de cara a dimecres. 

Fregant els 35º a Ponent

El sol i la calor d'estiu seguiran dominant aquest dimarts
El sol i la calor d'estiu seguiran dominant aquest dimarts | Arxiu

 

Les temperatures segueixen el seu lent però continuat augment i, de nou, a Ponent i a les Terres de l’Ebre es podran fregar pràcticament els 35º amb una calor de ple estiu. També es superaran amb facilitat els 30º a molts punts de l’interior i, inclús, del prelitoral.

En general, les màximes es mouran entre els 27º i els 32º, tot i que seran una mica més baixes al litoral i al Pirineu. 

La calor s’incrementarà amb l’arribada de l’estiu

Aquest dijous entrarem oficialment a l’estiu amb un temps digne d’aquesta estació. La calor anirà incrementant-se a mesura que avanci la setmana i els termòmetres marcaran valors alts per l’època entre dijous i dissabte, amb un ambient molt calorós arreu i xafogor a la costa. 

Sembla que dijous començaran a reaparèixer els xàfecs de tarda al Pirineu, mentre que, de cara al cap de setmana i coincidint amb Sant Joan, les temperatures començaran a baixar una mica i els ruixats podrien afectar més zones. Ho anirem seguint.


Comentaris

envia el comentari