IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Diumenge amb pluges al sud i centre i més variable al nord

Les temperatures estaran a ratlla amb sensació de fresca o fred

Mapa de previsió per aquest diumenge
Mapa de previsió per aquest diumenge | meteo.cat

Després de setmanes d'anticicló i sequera extrema sembla que per fi arriben pluges. Tanmateix no seran generals del tot ni molt intenses, però sembla que obriran les portes a noves pertorbacions que durant la pròxima setmana podrien portar pluja abundant, fred i neu a cotes gens habituals per a primers d'abril.

Les pluges aniran guanyant terreny

Ens llevarem amb el cel ja cobert a la meitat sud. I les pluges s'iniciaran a mig matí a les Terres de l'Ebre i a poc a poc aniran guanyant terreny cap al nord. Al migdia arribarien al camp de Tarragona i ja a la tarda a Barcelona, cap al vespre podrien arribar també a Girona, però més febles i intermitents. Al Pirineu és més difícil que plogui tot i que també hi arribaran els núvols i a la tarda quedarà tapat.

Les pluges seran entre febles i moderades amb l'excepció de l'extrem sud on puntualment podrien ser fortes i més persistents. Com més cap al nord i l'interior s'espera menys precipitació tant en durada com quantitat. 

El vent serà moderat de gregal i sumat amb els núvols deixarà les temperatures a ratlla. Per tant, és difícil que es passi en lloc dels 15 graus de temperatura màxima.


Comentaris

envia el comentari