Pocs canvis en el temps per acabar el pont aquest diumenge

El sol seguirà dominant a gran part del territori amb ambient molt agradable a migdia. Dilluns poden tornar les pluges a la majoria de Catalunya amb més neu a les cotes altes del Pirineu

Mapa de previsió per a aquest diumenge
Mapa de previsió per a aquest diumenge | Catalunya Méteo

El pont de Tots Sants acabarà com ha començat, és a dir, amb temps molt tranquil. El sol dominarà aquest diumenge en general amb el pas d’algunes bandes de núvols alts i prims inofensives. No obstant, hi haurà intervals de núvols de nou entre Girona i Barcelona que, de forma local, poden deixar algun xàfec puntual. 

L’ambient serà molt agradable amb temperatures que, inclús, pujaran una mica més a migdia en una jornada força plàcida. Pel que fa al vent, anirà a la baixa a l’Empordà i a les Terres de l’Ebre, desapareixent pràcticament d’arreu. La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé fins a mig matí hi haurà alguns bancs de boira o boirina al nord de la depressió Central. Totes les mirades estan posades a dilluns, quan sembla que tornaran les pluges.

Ambient molt agradable aquest diumenge

Estat del cel aquest matí a la badia de Roses, demà no farà un matí tan radiant a la costa Brava
Estat del cel aquest matí a la badia de Roses, demà no farà un matí tan radiant a la costa Brava | @laveu2roses

 

Les temperatures màximes encara pujaran una mica més aquest diumenge i, en molts casos, es mouran entre els 16º i els 22º, sobretot al sud de Catalunya, mentre que quedaran una mica més baixes a punts de muntanya. Ambient molt agradable al centre del dia que permetrà gaudir de l’exterior als qui encara estan de pont.

Pel que fa a les mínimes, no experimentaran grans canvis, si bé baixaran una mica allà on la matinada de dissabte s’hagin quedat més altes per culpa del vent, és a dir, a les valls de la cara sud del Pirineu i a l’Empordà. En mouran en general entre els 2º i els 7º, més altes a la costa i més baixes al Pirineu, on s’esperen algunes glaçades. 

Tornen les pluges dilluns

Després d’un pont molt plàcid, el temps vol tornar a canviar aquest inici de setmana amb l’arribada d’una banda de pluges que escombrarà gran part de Catalunya entre la tarda de dilluns i la matinada de dimarts. Localment poden anar acompanyades de tempesta i deixar acumulacions importants al vessant sud del Pirineu i a la Serralada transversal i neu per sobre els 1.400 metres. A partir de dimarts el temps es quedaria mogut la resta de la setmana. Les temperatures seran més baixes.


Comentaris

envia el comentari