Divendres amb pocs canvis en el temps però amb alguns núvols costaners

El sol i l’ambient càlid a migdia dominaran en general però apareixeran núvols baixos al matí a Tarragona i Costa Brava i nuvolades inofensives a punts de muntanya

Mapa de previsió per aquest divendres
Mapa de previsió per aquest divendres | Catalunya Méteo

Pocs canvis en el temps aquest divendres amb sol que dominarà en general i temperatures que es mantindran a la banda alta del termòmetre durant el dia. No obstant, apareixeran alguns núvols baixos durant el matí al litoral, prelitoral i punts de l’interior de tot Tarragona que també són possibles a la Costa Brava, si bé a migdia la majoria hauran desaparegut.

No obstant, a les Terres de l’Ebre aquests núvols poden persistir més sense descartar alguna gotellada molt puntual. A la resta del litoral català no es descarten alguns intervals de núvols baixos, però seran molt més testimonials i anecdòtics. A la tarda creixeran nuvolades amb més ganes a punts de muntanya que, en conjunt, seran inofensives, sense descartar alguna gotellada puntual al Pirineu.

El sol tornarà a dominar a gran part del país divendres
El sol tornarà a dominar a gran part del país divendres | @Panter_Pink

 

Segueixen els migdies de màniga curta

Pel que fa a les temperatures, es mantindran molt agradables a migdia amb la majoria de màximes entre els 23º i 28º de nou, si bé a les zones més càlides del país, principalment a Ponent i vall de l’Ebre, es podran fregar o assolir els 30º amb ambient càlid. 

Pel que fa a les temperatures nocturnes, es mantindrà l’ambient de tardor amb fresca o fred a l’interior i valors més elevats a la costa. En general, la majoria de màximes es mouran entre els 8º i els 13º, si bé a muntanya seran més baixes i quedaran més altes al litoral, on de nou la majoria de valors superaran els 15º.

Propers dies més moguts

Pel que fa a la previsió del cap de setmana, dissabte encara aguantarà força el temps amb sol, tret d’alguns núvols baixos a la costa i nuvolades de tarda al Pirineu que deixaran els primers xàfecs. Serà diumenge quan la nuvolositat anirà a més amb xàfecs que arribaran per Tarragona i Lleida i que podran aparèixer a qualsevol punt amb el pas de les hores.

Un extrem que encara no està molt clar i, per tant, haurem d’anar seguint amb molta atenció l’actualització meteorològica, ja que la inestabilitat tindria continuïtat la propera setmana amb temperatures sense grans canvis de moment.


Comentaris

envia el comentari