Pocs canvis en el temps amb cel esmorteït i temperatures suaus divendres

Continuaran creuant bandes de núvols alts i prims i hi haurà alguns núvols baixos al litoral i boires a l’interior. Es tornaran a fregar els 20º a les comarques de Tarragona

Mapa de previsió per aquest divendres
Mapa de previsió per aquest divendres | Catalunya Méteo

El temps no experimentarà grans canvis aquest divendres. Continuarem amb la calma meteorològica amb un cel mig esmorteït per alguns núvols i temperatures molt agradables a migdia que poden tornar a fregar els 20º a punts de les comarques de Tarragona. Un ambient més primaveral que no pas d’hivern.

Pel que fa a l’estat del cel, ens seguiran arribant bandes de núvols alts i prims per tot el territori que deixaran un cel a estones enterbolit, tot i que el sol dominarà en general. També quedaran alguns núvols baixos en trams de la costa, mentre que les boires tornaran a ser extenses a Ponent, Altiplà Central, Catalunya Central i nord-est de Catalunya, podent arribar a la mateixa costa, com ja ha passat aquest dijous.

El sol esmorteït i l'ambient primaveral continuaran aquest divendres | MeteoMoià

 

Les temperatures es mantenen suaus per l’època

Si ens fixem en les temperatures, continuaran força agradables per l’època al migdia amb moltes màximes que es mouran entre els 13º i 18º, localment més altes a les Terres de l’Ebre. No obstant, seran més baixes a les zones amb boira més persistent, amb entre 8º i 13º, i també a l’àrea del Pirineu. El vent de garbí pot bufar amb ganes en trams del litoral, especialment a Girona.

Pel que fa a les mínimes, no experimentaran grans canvis o baixaran una mica amb molt poques glaçades a l’interior, si bé al Pirineu seran més extenses. A gran part de Catalunya els valors nocturns es mouran entre els 0º i 5º, més altes a la costa, on es rondaran els 3º i 8º. 

Cap de setmana primaveral a l’espera de canvis diumenge a la tarda

Pel que fa a la previsió del cap de setmana, pocs canvis de temps ens esperen fins diumenge a la tarda, quan arribarà un front que portarà alguns xàfecs febles al Pirineu que a última hora també afectaran punts del nord-est. Fins llavors, el cel es mantindrà enteranyinat pel pas de núvols alts i prims amb temperatures primaverals que pujaran encara més i tocaran sostre, ja que es poden fregar o assolir els 20º a molts punts.


Comentaris

envia el comentari