YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Troben quatre abelles vives a dins de l’ull d’una dona a la Xina

Aquesta increïble història ha tingut lloc a la zona de Taiwan i els insectes s’alimentaven de les seves llàgrimes. La dona, de 29 anys, va anar al metge perquè notava que tenia un ull inflamat

Imatges de les abelles a dins de l'ull de la dona
Imatges de les abelles a dins de l'ull de la dona | Twitter

Història surrealista la que ens arriba des de la Xina, on s’han trobatfins a 4 abelles instal·lades a dins de l’ull d’una dona que s’alimentaven de les seves llàgrimes. La dona va acudir a l’Hospital Universitari de Fooyin, a Taiwan, perquè tenia un ull inflamat. El que semblava una simple infecció va acabar derivant en un fet mai vist fins ara: els metges van trobar fins a quatre abelles instal·lades a sota de la parpella de la pacient.

Tot va començar quan la dona estava traient flors seques d’una tomba i les males herbes. Just en aquell moment, va notar com alguna cosa se li ficava a dins de l’ull i, tot i que va intentar treure’s-ho, no va poder desprendre’s d’aquella molesta sensació que alguna cosa es movia a dins de l’ull.

Un cop a l’hospital, els metges no es podien creure el que estaven veient. En declaracions al ‘The Guardian’, l’oftalmòloga que va descobrir els animals a dins de l’ull i que les va treure, Hung Chi-ting, va explicar que li va semblar veure «alguna cosa que semblaven potes d’insecte», moment a partir del qual va començar a treure lentament una per una les abelles amb l’ajuda d’un microscopi. 

La humitat i la sal de les llàgrimes, font d’alimentació de les abelles

Aquesta espècie d’abelles es coneixen amb el nom de sudorípares, o Halictida. Es poden trobar per tot el món i, segons els experts, freqüenten molt a zones de muntanya però també a cementiris, ja que s’alimenten de les flors de les tombes. Aquests insectes es senten atrets per la transpiració humana però no són agressius, tan sols piquen si es senten amenaçats perquè algú els toca. 

Un miracle que la dona no perdés la vista

Els metges asseguren que, gràcies a que la dona no va fregar-se la parpella, les abelles no la van arribar a picar. Si això hagués passat, podria haver arribat a perdre la vista. La bona actuació de la pacient, però també de la doctora, que va tenir molta paciència i professionalitat a l’hora d’extreure els insectes de l’ull, vam ser claus per evitar un mal major.

La dona es troba en perfecte estat de salut i amb la visió al 100%. Una història que mai abans s’havia sentit a cap lloc del món i que ha donat la volta a tot el planeta per la seva espectacularitat.


Comentaris

envia el comentari