IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Activats avisos per fort vent a la costa catalana

El vent podria superar els 70 o 80 km/h a les comarques de la costa

El vent guanyarà intensitat a mitjans de setmana | Cedida

Durant el proper cap de setmana la situació es complica a tota la costa catalana. Els núvols guanyaran terreny a gran part del litoral i podrien arribar algunes pluges, en conjunt poc importants. Un dels fenòmens més destacats del cap de setmana serà el vent que bufarà fort a la costa catalana amb ratxes que podrien superar els 70 km/h.

El vent s'imposarà a gran part del litoral català aquest cap de setmana. El vent començarà a bufar aquest divendres amb intensitat a gran part del litoral, algunes ratxes podrien superar puntualment els 50 o 60 km/h a comarques com el Baix Camp, el Tarragonès, el Baix Penedès, el Garraf, el Baix Llobregat, el Barcelonès o el Maresme. El vent empitjoraria durant el matí i migdia de dissabte a gran part de la costa. Es podrien superar puntualment els 60 o 80 km/h a les comarques de la costa de Tarragona i de la costa de Barcelona. Aquest fort vent empitjoraria molt la situació marítima a tot el litoral català i algunes onades podrien superar els 4 metres a tota la costa catalana. 

El Servei Meteorològic de Catalunya ja ha activat avisos per fort vent a gran part de les comarques catalanes per aquest dissabte. Durant el matí de dissabte el vent podria superar els 90 km/h a les comarques del Tarragonès, Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat, Barcelonès i el Maresme. Durant la tarda els avisos per fort vent s'estendrien a les comarques de l'Alt Camp, la Conca de Barberà, l'Alt Penedès, l'Anoia, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme, Bages, Moianès, La Selva, Gironès, Pla de l'Estany, la Garrotxa, el Ripollés, el Solsonès i la Cerdanya. 

Avisos activats per vent a gran part de Catalunya | Meteocat

Comentaris

envia el comentari