Activats avisos per fortes pluges a Catalunya

Les pluges poden anar acompanyades de tempesta i localment de calamarsa o pedra petita
S'esperen ruixats i tempestes de tarda | cedida

 

Arriba un important canvi de temps a Catalunya que notarem sobretot durant la tarda i nit d'avui dimarts i fins dijous al matí. S'espera l'arribada de ruixats i algunes tempestes acompanyades de calamarsa o pedra petita. El Servei Meteorològic de Catalunya ja ha activat un avís per intensitat de pluja per a les pròximes hores.

Durant les pròximes hores, especialment durant la tarda i nit d'avui dimarts, s'espera l'arribada d'alguns xàfecs acompanyats de tempesta i fins i tot calamarsa o pedra petita. Els xàfecs creuaran totes les comarques catalanes de ponent a llevant, és a dir, des de les comarques de Lleida i Tarragona fins a les comarques de Barcelona i Girona ja de cara a la nit. Les precipitacions més intenses s'esperen a la meitat oest del país, especialment al voltant de la Franja de Ponent i punts del Pirineu i Prepirineu de Lleida.

 

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per intensitat de pluja, que pot superar els 20 mm d'aigua en només 30 minuts a les comarques del Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta, el Segrià, les Garrigues, el Pla d'Urgell, la Noguera, el Solsonès, el Pallars Jussà, el Berguedà, l'Alt Urgell, la Cerdanya, l'Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà i la Vall d'Aran.

 

Avisos activats per intensitat de pluja avui dimarts, 25 d'abril del 2017 | Meteocat