URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Activats avisos per fortes pluges a moltes comarques

Les pluges es concentraran durant la tarda de divendres i fins a la tarda de dissabte

Activats avisos per fortes pluges a Catalunya | Cedida.

Arriba un nou canvi de temps a Catalunya coincidint amb el cap de setmana. Com ja es va anunciar fa uns dies, aquest canvi de temps deixarà ruixats, i algunes tempestes, a moltes comarques i de forma general, una clara baixada de les temperatures. Alguns dels xàfecs que hi haurà durant les pròximes hores seran amb moderada o forta intensitat i el Servei Meteorològic de Catalunya ja ha emès un avís per fortes pluges.

Entre la tarda i nit d'avui divendres i fins a la tarda de dissabte, els ruixats i algunes tempestes es deixaran veure a les comarques catalanes. Les comarques de Lleida i de l'interior de Tarragona seran el lloc on els ruixats i les tempestes podrien descarregar amb més intensitat. Aquests ruixats creuaran Catalunya en direcció a les comarques de Barcelona i Girona però perdent molta intensitat.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intensitat de pluja durant la tarda d'avui divendres a les comarques del Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta, el Baix Camp, el Tarragonès, l'Alt Camp, el Priorat, les Garrigues, la Conca de Barberà, el Segrià, l'Urgell, el Pla d'Urgell, la Segarra, la Noguera, el Pallars Jussà i l'Alta Ribagorça. En aquestes comarques podrien caure més de 20 mm en 30 minuts, i la pluja podria anar acompanyada de calamarsa o pedra petita.

Avisos per intensitat de pluja la tarda i nit de divendres 31 de març | Meteocat

Dissabte la situació no acabarà de millorar. Durant el matí alguns ruixats afectaran les comarques del litoral central i les comarques de Girona. Durant el matí de dissabte hi ha emès un avís per intensitat de pluja a les comarques d'Osona, el Vallès Oriental, el Maresme, la Selva, el Gironès, el Pla de l'Estany i la Garrotxa. Durant la tarda els ruixats i les tempestes creixeran, afectant bona part de les comarques de Barcelona i Girona. Durant la tarda s'amplia l'avís per intensitat de pluja a les comarques del Bages, el Moianès, l'Anoia, el Vallès Occidental, el Barcelonès, el Baix Llobregat, l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.

Avisos per intensitat de pluja la tarda de dissabte 1 d'abril | Meteocat

Comentaris

envia el comentari