Activats avisos per nevades per sota dels 1.000 metres a Catalunya

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per neu a cotes inferiors als 1.000 metres
Podria nevar per sota dels 800 metres. | cedida

 

El temps es complica encara més les pròximes hores a Catalunya. L'arribada d'aire més fred farà baixar ràpidament la cota de neu aquesta nit i durant la matinada de dijous especialment. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per nevades que poden caure per sota dels 1.000 metres en algunes comarques de Catalunya.

El canvi de temps que es va anunciar fa uns dies afecta avui tot el territori català. Les pluges, en conjunt minses, han anat caient des de la tarda d'ahir dimarts i durant aquest matí de dimecres. La situació es complicarà més les pròximes hores amb l'arribada d'aire més fred que farà desplomar la cota de neu a les comarques catalanes. Durant la nit de dimecres i la matinada de dijous, fins a primeres hores del matí, hi haurà una situació de nevades a cotes força baixes amb la possibilitat d'algunes enfarinades fora del Pirineu a muntanyes al voltant dels 1.000 metres d'altitud. Es podria veure nevar a zones altes de la Catalunya Central, punts del Prelitoral (Montseny, Montserrat, Muntanyes de Prades) i també al sud del país (els Ports). No s'esperen grans nevades i en molts casos la neu no acabarà d'agafar a terra. La nevada sí que serà important a tot el Pirineu, especialment per sobre dels 1.500 metres.

 

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per nevades per la matinada i primeres hores del dijous per acumulacions de neu de fins a 20 cm a uns 1.400 metres però amb la possibilitat de veure nevar a cotes inferiors als 800 metres o fins i tot 600 metres a les comarques del sud de Catalunya. L'alerta per nevades està activada a les comarques de la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà, la Cerdanya, el Ripollès, la Garrotxa, el Priorat, el Baix Camp, la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià.

 

Avisos per neu activats per a dijous, 27 d'abril de 2017 | Meteocat

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris