rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Activats diferents avisos per pluges fortes a Catalunya

Les pluges podrien acumular més de 20 mm en 30 minuts
Les pluges podrien ser localment intenses | SalouDiari.cat

 

Es confirma l'arribada del temporal de pluja a Catalunya. Durant les properes hores la pluja aniria apareixent a moltes comarques catalanes i en alguns punts podria caure amb moderada intensitat. La jornada de dilluns estaria marcada per la pluja a pràcticament tot el territori. S'esperen noves precipitacions per dimarts i especialment per dimecres. El Servei Meteorològic de Catalunya ja ha activat diferents avisos per intensitat de pluja per aquest dilluns.

Dilluns seria una jornada marcada per la pluja a totes les comarques catalanes. Durant la matinada i les primeres hores del dia, la pluja guanyaria terreny per les comarques de Lleida i de Tarragona. Podria ploure amb força a punts del Pirineu i Prepirineu (Alta Ribagorça, Pallars Sobirà). També esperem pluja moderada a punts del Prelitoral (Muntanyes de Prades, Montserrat, Montseny). Allà on menys pluja esperem seria a punts del litoral de Girona i també a les comarques de Pla de Lleida. La cota de neu seria força elevada per sobre dels 2.000 metres d'altitud. La pluja aniria minvant durant la nit.

 

El Servei Meteorologic de Catalunya ja ha activat diferents avisos per intensitat de pluja forta (acumulacions de 20 mm en 30 minuts) a bona part de les comarques de Tarragona, Barcelona i Girona. A més dels avisos per pluja, també s'han activat per aquest dilluns avisos per fortes ratxes de vent a les comarques del Pirineu i per estat de la mar a tot el litoral català.

Diferents avisos activats per aquest dilluns | Meteocat