IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

Ambient totalment primaveral en ple hivern

No s'espera una normalització de les temperatures fins a finals d'aquest mes de febrer o inicis del mes de març

L'ambient primaveral s'imposarà a tota Catalunya els pròxims dies | cedida

Durant aquest cap de setmana i especialment la setmana vinent s'espera una notable pujada de les temperatures a gran part de Catalunya. Tot i estar a mitjans del mes de febrer tindrem temperatures més pròpies de la primavera a moltes comarques. L'anticicló dominarà encara durant uns dies més i no veiem un episodi de pluja destacable i general a Catalunya com a mínim en una setmana. Les temperatures podrien normalitzar-se a finals de la setmana vinent.

El bon temps que hem tingut durant bona part d'aquesta setmana a Catalunya ens acompanyarà encara uns dies més. L'anticicló no ens vol abandonar i el sol dominarà a moltes comarques durant aquest cap de setmana i bona part de la setmana vinent. Només tindrem un petit canvi aquest diumenge, esperem un augment dels núvols i la possibilitat d'alguns plugims molt febles durant la tarda de distribució irregular a qualsevol comarca. El més destacable durant els pròxims dies, i especialment a partir de la setmana vinent, serà la clara pujada de les temperatures que ens aproximarà a un ambient totalment primaveral. S'espera que a partir del pròxim dimarts les temperatures màximes puguin arribar o superar els 20 °C a molts punts del litoral o fins i tot puntualment també en algunes comarques interiors. Només en punts on aparegui la boira (Pla de Lleida, Bages, Osona), aquestes temperatures podrien quedar més frenades. Per altra banda esperem unes nits fresques, per tant tindrem molts canvis de temperatura entre el dia i la nit.

Aquest ambient suau, pràcticament de primavera, es mantindrà gran part de la setmana vinent a Catalunya. Només s'observa un petit canvi, amb una normalització de les temperatures, cap a finals de la setmana vinent. Caldrà seguir la situació i els mapes del temps els pròxims dies per acabar d'afinar aquest possible canvi però el que podem assegurar és que tenim al davant dies amb molta tranquil·litat meteorològica amb unes temperatures molt agradables a gran part del territori.


Comentaris

envia el comentari