CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Apareix una nuvolada gegantina a la costa catalana

Es tracta d'un cumulonimbus, un núvol que pot superar els 10 quilòmetres d'alçada
Cumulonimbus davant la costa catalana | Gudmund Mensalter

 

Espectacular nuvolada la que ha aparegut aquest migdia a la costa catalana, aproximadament davant de la costa del Garraf i el Baix Llobregat. Aquesta gran nuvolada és coneguda amb el nom de Cumulonimbus i es tracta d'un núvol típic de tempesta que pot arribar a una alçada superior als 10 quilòmetres i que té aquesta forma tan característica, semblant a una gran explosió. L'aparició d'aquests núvols és típica en moments que tenim gran contrast entre les temperatures de superfície i les temperatures en alçada. Aquests núvols van associats, normalment, a fortes tempestes i poden anar acompanyats d'algun cap de fibló. A continuació teniu diverses fotografies d'aquesta espectacular nuvolada des de Sitges.

Cumulonimbus des de Sitges | Gudmund Mensalter

 

Cumulonimbus des de Sitges | Gudmund Mensalter

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.