Apedreguen un ós entre riures fins que cau per un barranc a l’Índia

Aquestes dures imatges s’han vist a la regió de Cachemira. El govern de la zona ja ha obert una investigació per identificar els autors del delicte i prendre mesures legals
Seqüència d'imatges sobre la caiguda de l'ós pel barranc
Seqüència d'imatges sobre la caiguda de l'ós pel barranc | Twitter

Terribles imatges les que ens arriben des de l’Índia, on un grup de persones ha apedregat un ós per un penya-segat fins que han provocat la caiguda de l’animal pel barranc. Els fets van tenir lloc fa dies a la regió de Cachemira, on el govern regional ja ha obert una investigació per esclarir els fets, identificar els autors d’aquest delicte contra els animals i prendre les mesures legals necessàries.

 

En el vídeo, que s’ha fet viral a les xarxes socials i ha provocat una reacció en massa d’horror i de crítiques cap als autors dels fets, es pot veure com un ós bru queda enredat inicialment en uns filferros, però aconsegueix deslliurar-se de la reixa i intenta fugir per un perillós precipici amb molts problemes.

 

És en aquell moment quan un grup de persones comença a llençar-li pedres entre riures. Finalment, una de les roques toca de ple l’animal, que es desequilibra i cau barranc avall, rodolant entre les afilades roques i acabant al riu del fons de la tartera, sense saber si està viu o no. Unes imatges molt dures que poden ferir la sensibilitat de molta gent:

 

 

Indignació a tota l’Índia

Les imatges han horroritzat a tota l’Índia i a mig món, raó per la qual les autoritats de la zona no han tardat gens a posar-se a identificar les persones que han comès aquest crim per tal de portar-les davant de la justícia. En aquest sentit, l’exministra de la regió ha qualificat l’acció al seu compte de Twitter de «punyent» i «inhumana».  

 

Per la seva banda, el comissari adjunt del districte de Kargil, Baseer-ul-Haq Choudhary, ha estat l’encarregat d’ordenar l’inici de la investigació i ha anunciat la formació d’un equip de vida silvestre per tal de localitzar l’ós i conèixer quina ha estat la seva sort després de la duríssima caiguda pel barranc fins a l’aigua, que el va arrossegar riu avall.  

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari