rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

ARA MATEIX

2.000 passatgers afectats per una avaria a Rodalies

PREVISIÓ

Les esperades pluges regaran el territori aquest Diumenge de Resurrecció

Arriba el punt més complicat del temporal a Catalunya

Les pluges i el vent comencen a guanyar protagonisme

ACTUALITZACIÓ |  Dimecres 23 de novembre a les 10:45

 

El vent de xaloc (SE) segueix bufant amb cops forts a les zones altes de les muntanyes de Prades. Les ratxes màximes s'acosten als 90 km/h; Vilanova de Prades 87 km/h o Siurana 87 km/h.

 

ACTUALITZACIÓ |  Dimecres 23 de novembre a les 10:15

 

Les primeres precipitacions han caigut puntuals aquest matí a bona part del país, en conjunt de forma feble. De cara a les properes hores les pluges guanyarien intensitat. Atenció també al fort vent que ja ha començat a bufar amb ratxes superiors als 70 km/h en alguns punts. També comença a complicar-se l'estat de la mar a punts del litoral català com es pot veure en el següent vídeo de Tarragona.

 

 

Arriba la part més important d'aquest temporal a Catalunya i dimecres tindrem una jornada marcada per la pluja. Després de dos dies de pluges repartides per pràcticament totes les comarques, aquest dimecres arriba la part més activa i les precipitacions guanyarien intensitat a tot el territori. A més de la pluja, caldrà estar atents al fort vent que a partir del migdia pot bufar amb ratxes fortes o molt fortes a gran part del país. Les pluges no acabarien de desaparèixer fins entrada la nit o matinada de dijous.