rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

ÚLTIMA HORA

Pedro Sánchez acudirà als debats electorals de RTVE i Atresmedia

URGENT

Una dona de 37 anys, agredida i violada a Barcelona

Arriba un gran temporal a tot Catalunya

Obre les portes a l'hivern
Mapa de dissabte a la tarda | Meteocat

 

Després d'un octubre molt càlid i poc plujós sembla que arribarà un novembre molt més mogut, de fet ja dissabte arriben pluges generals i generoses a tot Catalunya que podrien ser continuades, abundants i localment molt intenses com es pot veure en el mapa d'avisos del Meteocat. Les pluges cauran arreu però a la costa i al nord-est és on podrien ser potencialment perilloses per la combinació de fred en alçada i un mar encara relativament calent.

 

  

  

Diumenge ventada als extrems i pluja o neu al centre i Pirineu

  

  

De cara a diumenge les pluges aniran disminuint, sobretot als dos extrems del país, Tarragona i Empordà, on entrarà vent molt fort de Serè (NW) al sud i tramuntana a l'Empordà. Paral·lelament les temperatures aniran baixant de forma ràpida a partir de dissabte i dilluns ja serà un dia de ple hivern. Així la cota de neu començarà als 2.500 metres dissabte i acabarà als 1.200 la matinada de diumenge a dilluns. A les comarques de Barcelona i el Pirineu seguirà plovent o nevant tot i que disminuint progressivament durant el dia.

  

 

 

Dilluns, dia d'hivern

Dilluns les precipitacions hauran gairebé desaparegut i el vent anirà baixant d'intensitat als dos extrems però arriba el fred. Un fred d'hivern que ens obligarà a treure els abrics a corre-cuita dels armaris amb glaçades generalitzades a muntanya i interior i mínimes de 5/6 graus a la costa.

Les previsions de cara als següents dies indiquen que aquesta onada de fred podria persistir diversos dies i a més podria combinar-se amb precipitacions el que ens donaria possible neu a cotes mitjanes. Caldrà seguir-ho.