rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Arriba la primera nevada important de l'any al Pirineu

La neu quedaria concentrada especialment a la cara nord del Pirineu

 

Des de primera hora del matí la neu cau amb intensitat a la cara nord del Pirineu. El Servei Meteorològic de Catalunya manté un avís per acumulacions de neu superiors als 10 cm a una cota de 900 metres fins a la propera matinada a les comarques de la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, l'Alt Urgell, la Cerdanya i el Ripollès.

La neu cau amb ganes des de primera hora del matí a molts punts del Pirineu, especialment a la cara nord i al Pirineu de Lleida. A Vielha neva amb ganes des de primera hora del matí i ja s'han acumulat més de 15 cm de neu a l'estació de Baqueira Beret. La neu ha arribat també al Pallars Sobirà on neva amb ganes a Unarre o Cerbi. Cal destacar que al Port de la Bonaigua ja és imprescindible l'ús de les cadenes per circular.

 

La nevada continuarà caient pràcticament fins demà al matí a la cara nord, amb períodes de més o menys intensitat. A les cotes superiors als 1.500 o 2.000 metres podrien acumular fins demà més de 50 cm de neu. A continuació teniu alguns vídeos més recollits de les xarxes socials de la nevada que cau en aquests moments al Pirineu Català.

 

 

 

La nevada també ha arribat durant el migdia a Puigcerdà: