Arriba un temporal de pluges i vent a Catalunya

Entre diumenge i dilluns també hi haurà alerta per forts vents

Un temporal de pluges arribarà aquest diumenge, 10 de desembre, a Catalunya. Al llarg del dia els núvols seran abundants i s'esperen precipitacions al Pirineu i Prepirineu lleidatà que s'intensificaran a la tarda i que es podrien fer extensibles a tot el territori cap al vespre, tot i que seran precipitacions bastant febles.

 

Fort vent i pujada de les temperatures

A més de les precipitacions, la zona nord del país també estarà en alerta per ratxes de fort vent provinent de l'oest i que podrien arribar a ser superiors al 90 km/h.

Tot i el cel ennuvolat i les possibilitats de pluja, el sistema frontal que arribarà serà càlid i farà pujar la mitjana de les temperatures. Això provocarà que la cota de neu pugi per sobre dels 2.200 metres d'altitud.

 

Fins dilluns

De cara a dilluns s'espera que es mantingui la inestabilitat i les precipitacions es podrien estendre fins a la tarda, quan s'espera que el temps comenci a millorar i, fins i tot, surtin algunes clarianes. Les temperatures tornaran a baixar novament, tot i que al Pirineu encara s'esperen alguns ruixats i la cota de neu tornarà a baixar fins als 1.200 metres.

Fes clic aquí per consultar el temps en vídeo a Youtube!

Comentaris