rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Arriba un front actiu amb pluja a moltes comarques

El front deixaria pluja abundant, algunes tempestes i una important baixada de temperatures

Ens trobem a les portes d'un important canvi de temps que deixaria pluja a bona part de les comarques catalanes i una posterior baixada de temperatures.

 

Entre el pròxim dimarts i dimecres s'espera l'arribada d'un front molt actiu des del nord de la península Ibèrica. Ja durant la nit de dimarts podrien caure els primers ruixats a la meitat oest del país, localment amb intensitat i acompanyats de tempesta. Durant la matinada de dimarts a dimecres els ruixats podrien afectar bona part de les comarques catalanes i ser localment intensos. Creiem que a partir del migdia de dimecres aquest front es desplaçaria cap a punts del nord-est del país i s'obririen algunes clarianes cap a la meitat oest i el sud del país.

 

Els registres més importants de precipitació els esperem cap a punts del Pirineu i Prepirineu tot i que de forma més o menys abundant aquest front regaria bona part del territori.

 

Posteriorment al pas del front s'espera una important baixada de temperatures que notaríem especialment entre dimecres i dijous. En conjunt les temperatures baixarien entre 6 i 9ºC respecte a les que hem tingut avui.