Arriba un nou canvi de temps amb ruixats a moltes comarques

S'esperen ruixats i algunes tempestes entre dilluns i dimecres a moltes comarques
Les tempestes afectaran especialment les comarques del Pirineu | cedida

 

Després de molts dies amb temps estable i absència de pluja, aquests últims dies del mes de maig tindrem un temps més variable amb un augment dels núvols i la possibilitat de ruixats a moltes comarques entre avui dilluns i fins dimecres. Tot i que no s'espera un canvi de temps molt important serà un canvi de tendència després de dies de calma i de temperatures pràcticament d'estiu. Les temperatures es normalitzaran els pròxims dies i es notarà especialment la baixada a les comarques de l'interior i punts de muntanya.

 

 

Durant la tarda d'avui dilluns, els núvols ja deixaran un cel molt ennuvolat a tot el territori català. Cauran plugims febles i de distribució irregular a moltes comarques. Els ruixats seran moderats a punts del Pirineu, localment acompanyats de tempesta. Les temperatures avui dilluns es mantindran sense gaires canvis o baixaran una mica a les comarques del Pirineu. De cara a dimarts i dimecres es mantindrà aquest temps insegur amb molts núvols i la possibilitat de ruixats. Dimarts al matí poden caure ruixats febles a moltes comarques fins i tot a punts de la costa de Barcelona i costa de Girona. De cara a la tarda els ruixats es desplaçaran a les comarques del Pirineu on descarregaran amb moderada intensitat i en forma de tempesta. De cara a dimecres es mantindrà aquesta situació, amb molts núvols i ruixats dispersos, els més importants en punts de muntanya i especialment al Pirineu. Sembla que a punts de la costa seria on menys ha de ploure.

 

Les temperatures baixaran lleugerament a les comarques de l'interior i especialment al Pirineu. Poc es notarà la baixada de les temperatures a la costa amb un ambient que seria xafogós a les hores centrals del dia.Comentaris

envia el comentari