Arriben plugims acompanyats de fang a moltes comarques catalanes

Aquests plugims cauran durant el matí de divendres i es repetiran durant el matí de dissabte
Arriben plugims acompanyats de fang. | cedida

 

Entre divendres i dissabte arriba a Catalunya un canvi de temps poc important que deixarà alguns plugims acompanyats de fang. El més destacat aquest cap de setmana serà la clara pujada de les temperatures a totes les comarques. 

Arriba un petit canvi de temps a Catalunya entre divendres i dissabte. Durant la jornada de divendres notarem un augment dels núvols a tot el territori i durant el matí ja hi pot haver alguns plugims febles a les comarques de les Terres de l'Ebre. Amb el pas de les hores aquests plugims arribaran a totes les comarques de Tarragona i també a les comarques de Lleida. Ja de cara al migdia, de forma molt feble i dispersa, arribaran a les comarques de Barcelona i al Pirineu. Aquests plugims aniran acompanyats de fang. Durant la tarda de divendres hi haurà una treva i fins i tot s'obririen moltes clarianes.

 

Durant la matinada i les primeres hores del dissabte, es repetirà la situació i arribaran nou plugims febles que creuaran Catalunya des de les comarques de Lleida i Tarragona fins a les comarques de Barcelona i Girona. De nou, aquests plugims febles aniran acompanyats de fang. Ràpidament les clarianes guanyaran terreny durant el matí de dissabte a tot Catalunya i la resta del dia serà tranquil. El més destacat de la jornada de dissabte serà la pujada de les temperatures, especialment a la costa on molts termòmetres pujaran fins als 25 graus al migdia.