Un autobús realitza una espectacular maniobra per circular entre dues parets de neu de més de quatre metres

És un vehicle de l'empresa Trans Cerdanya circulava pel Coll de la Creueta, a Girona, per transportar estudiants fins a una pista d'esquí.

 

Durant aquests dies, pràcticament tota Catalunya s'ha vist coberta de neu. Les platges de la costa, grans ciutats i municipis de muntanya, estan completament blancs, i tot i la bonica estampa d'hivern, la neu i les baixes temperatures han deixat imatges espectaculars i també molts problemes a les carreteres catalanes.

 

És concretament el que li ha passat a un autobús de l'empresa Trans Cerdanya mentre circulava pel Coll de la Creueta, a Girona, entre l'estació d'esquí de Masella i Castellar de N'Hug. El vehicle de grans dimensions, el qual transportava a uns escolars que estan gaudint d'una setmana blanca dedicada a l'esquí, ha hagut de fer mil i una maniobres per passar per dues grans parets de neu, que podrien arribar a fer quatre metres d'alçada.

L'autobús quasi queda atrapat entre les parets de neu

La nevada ha estat tan forta que ha generat diversos metres de neu a la calçada d'aquesta via, motiu pel qual els llevaneus han hagut de treballar intensament per poder obrir la circulació a tots els vehicles. Tot i això, aquest autobús no ha tingut tanta sort, i el conductor ha hagut de maniobrar lentament per poder circular entre els dos gegants blocs de neu, pràcticament com parets.

 

Tal com es pot observar al vídeo que ha circulat per les xarxes socials, l'autobús ha hagut de circular arran pocs centímetres de les dues partes de neu al mig de la carretera, i el conductor ha hagut de ser guiat també per no topar contra els gegants blocs de neu i tampoc provocar cap accident de trànsit. Per sort, finalment, se n'ha acabat sortint i ha continuat la seva ruta prevista.Comentaris

envia el comentari