CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

El judici de l'1-O començarà el pròxim 18 de desembre

Avisos per baixes temperatures les properes nits a Catalunya

Tant el Servei Meteorològic de Catalunya com AEMET han publicat avisos per baixes temperatures
L'ambient fred s'imposarà les pròximes nits | cedida

 

Tant el Servei Meteorològic de Catalunya com AEMET han publicat diferents avisos per temperatures mínimes molt baixes les pròximes nits. Algunes glaçades febles podrien arribar a les comarques de la costa i les glaçades a les comarques interiors serien moderades,

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat l'avís per baixes temperatures la propera nit a les comarques de la Selva, el Gironès, el Baix Empordà i l'Alt Empordà. En aquestes comarques les glaçades seran febles a la costa i moderades a les zones més interiors. Per altra banda AEMET amplia aquests avisos per baixes temperatures a moltes més comarques catalanes. Les alertes per baixes temperatures afectarien el Pirineu, on podrien baixar dels -6 °C les properes nits. També es troba activat l'avís per baixes temperatures en tot l'àmbit del Prepirineu per temperatures que podrien baixar entre els -4 i -6 °C. Els avisos també s'estenen a punts de les comarques de Lleida i també a les muntanyes de Tarragona i Barcelona amb temperatures que puntualment podrien baixar dels -4 °C. Els avisos fins i tot arriben a les comarques del litoral nord de Tarragona on podrien produir-se glaçades febles.

 

Avisos AEMET a Catalunya per fred aquesta propera nit | AEMET

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.