URGENT

Quim Torra demana aturar els aldarulls a Catalunya

La boira obliga a activar el Pla d'Autoprotecció en Alerta a l'autopista A-2 entre les Borges Blanques y Fraga

Un nou vol ha hagut de ser desviat a l'aeroport de Reus per la mala visibilitat a l'aeroport de Lleida-Alguaire

El Servei Català de Trànsit ha activat aquest dissabte al matí el Pla d'Autoprotecció en Alerta per Boira a l'autopista AP-2, entre els punts quilomètrics 116 i 160, entre Fraga i les Borges Blanques.

S'alerta als conductors que circulin per aquesta via que tinguin molta precaució al volant, ja que hi ha visibilitat reduïda (de 75 a 150 metres) a causa de la densa boira. Per a més informació de l'estat de les carreteres podeu consultar la pàgina web de Trànsit.

Vols desviats a altres aeroports catalans

La densa boira ha obligat també a desviar un nou vol que tenia previst aterrar ahir a l'aeroport de Lleida-Alguaire i que finalment ha hagut de dirigir-se a l'aeroport de Reus, al Baix Camp. L'aparell, d'Air Nostrum i procedent de Palma de Mallorca, tenia previst aterrar al migdia d'aquest passat divendres. 

Un cop a Reus, se'ls ha ofert als 45 passatgers que viatjaven a l'avió un mètode de transport alternatiu per carretera fins a Lleida, i de la mateixa manera, s'ha traslladat també als passatgers que havien d'agafar el vol de tornada de Lleida a Palma fins a la ciutat de Reus, segons ha informat la mateixa companyia.

Setmana de boira a les comarques de Lleida

El d'ahir no va ser l'únic vol afectat per les inclemències meteorològiques, ja que les comarques de Lleida ja fa uns dies que conviuen amb la boira. De fet, el passat dijous van ser quatre els vols desviats des de Lleida fins a Reus que arribaven plens de turistes britànics que es dirigien a les pistes d'esquí del Pirineu. 

Com en el cas del vol d'aquest divendres, els passatgers dels aparells del touroperador Neilson van ser traslladats per carretera fins al Pirineu Andorrà, on hi estaran una setmana. Dimecres van ser dos els vols afectats per la boira, i els aparells provinents de Regne Unit també van haver d'aterrar a l'aeroport de Reus en comptes del de Lleida-Alguaire.

Fes clic aquí per consultar el temps en vídeo a Youtube!

Comentaris