YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Estupefacció: Una misteriosa bola de foc il·lumina el cel de Barcelona

Una usuària ha difós les imatges a Twitter

Imatge de la misteriosa bola de foc apareguda a Barcelona
Imatge de la misteriosa bola de foc vista a Barcelona | Twitter @Nuria_Salas

Màxim misteri una vegada més per una estranya  bola de foc vista al cel de Barcelona aquest vespre de divendres. Una usuària de Twitter ha publicat les imatges, tot preguntant-se si es tracta d'un asteroide, explicant a més que aquest passat dijous van creuar el cel i es van poder veure des de Rússia, Marroc i Andalusia.

En el vídeo es percep clarament com la bola de foc es mou i, a més, sembla que tregui fum, com comenta la persona que grava, tot i que es podria tractar d'un efecte òptic. 

Tomàs Molina resol el misteri

Tot i això, no ha passat gaire estona fins que l'home del temps preferit dels catalans ha resolt el misteri que ens tenia a tots en dubte. El meteoròleg ha respost a la tuitaire que ha captat l'escena, i ha assegurat que aquella estranya llum no era, ni més ni menys, que una bengala d'auxili d'una embarcació. 

Tomàs Molina no era l'únic que havia arribat a aquella conclusió, sinó que altres usuaris de la plataforma també havien sabut reconèixer aquest recurs d'emergència dels vaixells. 

Recordem la impactant bola de foc al cel de Catalunya el passat setembre

No és la primera vegada que passa. Ja el setembre del passat 2020, una impactant bola de foc va il·luminar el cel de Catalunya fent treure fum a les xarxes socials, cosa que probablement es repeteixi aquest divendres, 15 de gener, després de les imatges difoses. 


Comentaris

envia el comentari