YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Calamarsada sorpresa aquest dimecres al matí a Barcelona amb mànega marina

Un xàfec ha crescut de cop al sud de la ciutat i ha passat ràpidament deixant poca precipitació però amb trons i grans de calamarsa a la part alta de la ciutat i a punts del Baix Llobregat

Imatge de la calamarsada a Vallvidrera
Imatge de la calamarsada a Vallvidrera | @BibianaBertran

Sorpresa aquest matí de dimecres a Barcelona a causa d’una calamarsa breu però contundent que ha caigut a la part alta de la ciutat i en algunes ciutats properes del Baix Llobregat. Un xàfec imprevist i molt local ha crescut al sud de la capital catalana poc després de les vuit del matí i ha anat creixent i avançant cap al nord, deixant aquests grans de calamarsa en alguns barris amb trons però poca precipitació. La pluja ha mullat gran part de Barcelona, nord-est del Baix Llobregat, extrem sud del Maresme i punts del sud del Vallès.

Contra tot pronòstic, la calamarsada ha agafat per sorpresa a molta gent poc abans de les nou del matí, just quan molts pares portaven els seus fills a les escoles en barris com ara Vallvidrera, Sarrià o Sant Martí, així com en municipis com ara Cornellà i Esplugues de Llobregat o Sant Joan Despí. Malgrat el soroll de la tempesta, no s’ha arribat a registrar ni un litre per metre quadrat enlloc i el sol ha tornat a sortir ràpidament amb un arc de Sant Martí. La part més activa del xàfec sobtat ha caigut a sobre del mar, on s'ha pogut veure, fins i tot, una mànega marina. Aquestes són algunes de les imatges de la calamarsada sorpresa i de la mànega aquest matí:

Temps força tranquil aquest dimecres

Malgrat aquest xàfec sorpresa, el sol ha tornat a sortir a l’àrea de Barcelona i la tendència serà que l’ambient assolellat domini a molts punts de la costa, Barcelona i Girona, mentre que els intervals de núvols seran més presents a l’oest de Catalunya. Tan sols s’esperen xàfecs a la cara sud del Pirineu de Lleida, especialment a la tarda, sense descartar-ne a zones properes. Les temperatures es mantindran semblants o un pel més baixes. Consulta aquí la previsió completa del temps previst per aquest dimecres.


Comentaris

envia el comentari