Cap de setmana amb augment de la inestabilitat

La pluja podria aparèixer a moltes comarques, especialment durant dissabte

Amb l'arribada del cap de setmana el temps tornaria a fer-se més inestable. Esperem un petit episodi de pluja que ens afectaria entre divendres i dissabte. Les precipitacions podrien afectar pràcticament totes les comarques catalanes.

 

Divendres esperem un dia amb molts núvols a les comarques del litoral, especialment al litoral sud. Les clarianes encara serien presents a moltes comarques del nord del país. De cara a la tarda, el vespre i la nit els núvols guanyarien terreny de sud a nord deixant el cel ennuvolat arreu. Les primeres precipitacions, febles en conjunt, començarien a caure a les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona.

 

Dissabte les precipitacions es desplaçarien des de les comarques del sud fins al nord. Al matí encara plugims al Camp de Tarragona però guanyat terreny a les comarques del litoral i prelitoral de Barcelona amb el pas de les hores. A partir del migdia els ruixats afectarien les comarques de Girona sobretot també les litorals i prelitorals. A les comarques interiors i de Ponent esperem pluja molt feble en conjunt.

 

Diumenge la situació milloraria clarament. S'obririen grans clarianes en conjunt i ja no esperaríem precipitacions.

Fes clic aquí per consultar el temps en vídeo a Youtube!

Comentaris