Cap de setmana amb temperatures més altes a tot Catalunya

La pujada de temperatures serà encara més important a principis de la setmana vinent
Les temperatures pujaran durant el cap de setmana i la setmana vinent | @Cunitinforma

 

Després dels ruixats que han descarregat aquest matí a moltes comarques, i que aquesta tarda es repetiran a punts de muntanya, durant els pròxims dies serà destacable la pujada de les temperatures. La calor es farà especialment evident a inicis de la setmana vinent quan s'arribarà fins als 30 graus en algunes comarques catalanes.

Els ruixats d'aquest matí, que han afectat bona part de les comarques catalanes, es repetiran aquesta tarda a punts de muntanya i a les comarques interiors. Aquest temps insegur anirà a menys els pròxims dies. Tot i així, encara es repetiran els ruixats a punts de muntanya, especialment al Pirineu, fins al pròxim diumenge. El més destacat dels pròxims dies a Catalunya seran les temperatures, en concret, la clara pujada d'aquestes. Entre dissabte i diumenge les temperatures arribaran fins als 25 o 26 graus a les comarques del litoral, s'assoliran els valors de temperatures màxims del que portem d'any. A l'interior les temperatures es mouran entre els 25 i 28 graus.

 

De cara a inicis de la setmana vinent, i sembla que ens acompanyaria bona part de la setmana, arribarà una massa d'aire encara més càlida des del nord d'Àfrica. Les temperatures es dispararan a les comarques de l'interior i es registraran valors de fins a 30 graus o fins i tot alguns valors superiors a aquesta xifra. A la costa la calor també serà marcada amb temperatures màximes superiors als 25 graus bona part de la setmana. Acompanyant aquestes temperatures càlides, sembla que la setmana vinent serà molt tranquil·la amb poques possibilitats de pluja a la major part del territori.Comentaris

envia el comentari