IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cap de setmana de Carnaval amb un ambient una mica més fred

Les temperatures baixaran entre divendres i dissabte per tornar a pujar diumenge i dilluns

Les temperatures seran més baixes aquest cap de setmana de carnaval a gran part de Catalunya. | cedida

Durant el proper cap de setmana es concentren a Catalunya la majoria de carnavals. Sembla que entre divendres i dissabte es confirma un petit canvi de temps que no hauria de trastocar gaire les comparses de la major part de comarques. El canvi més destacable serà una baixada de les temperatures, no arriba una gran fredorada però sí una normalització de les temperatures.

Divendres s'espera l'arribada d'un petit front que faria canviar lleugerament el temps a Catalunya. Durant el matí hi haurà un cel molt ennuvolat a la majoria de comarques i fins i tot no es descarta algun plugim feble a les comarques de la costa de Barcelona. Allà on acabin descarregant aquests plugims ho podrien fer acompanyats de fang. Durant la tarda s'obriran grans clarianes a les comarques de Lleida, Tarragona i també a l'Empordà amb l'entrada del vent del nord. Per altra banda els núvols deixaran una tarda amb cel mig ennuvolat a les comarques de Barcelona i sud de Girona. Al vespre i la nit no és impossible que acabin descarregant alguns ruixats febles entre les comarques del Vallès Oriental, el nord del Maresme o la Selva. Durant la tarda i vespre el vent de mestral es reforçarà a les Terres de l'Ebre i la tramuntana a l'Empordà.

Entre dissabte i diumenge el temps en conjunt serà tranquil a tota Catalunya. Esperem grans clarianes a la majoria de comarques de l'interior i del Pirineu. A les comarques de la costa apareixeran alguns núvols baixos que deixaran el cel mig ennuvolat, especialment a primeres hores del matí. No s'esperen precipitacions entre dissabte i diumenge. El més destacat entre dissabte i diumenge serà la baixada de temperatures i per tant és recomanable portar un abric gruixut si anem a veure les comparses de nit, especialment a les comarques de l'interior. Tant a la matinada de dissabte com la de diumenge, podran registrar-se algunes glaçades febles a les comarques de l'interior. A la costa no s'esperen temperatures gaire baixes però sí un ambient lleugerament més fred, les temperatures podran baixar a la nit fins als 4 i 7 °C a la costa catalana. Si aneu a veure alguna de les comparses durant les hores centrals del dia, l'ambient es mantindrà força agradable i les temperatures màximes podran pujar una mica durant la jornada de diumenge.


Comentaris

envia el comentari