Imatge del cap de tauró pescat a Austràlia

Pesquen un enorme cap de tauró arrencat per un animal desconegut

La troballa la van fer uns pescadors a Austràlia i els experts intenten esbrinar si l’animal va ser atacat, per exemple, per un tauró d’una espècie més gran o, inclús, per una orca

Els oceans són tot un món encara mig desconegut i sovint amaguen secrets que tardarem molt de temps a revelar. Aquest és el cas del que es va viure dijous passat, 28 de març, a les costes d’Austràlia, on uns pescadors van pescar per sorpresa el cap d’un tauró mako enorme que havia estat arrencat per un animal desconegut de la fauna marina.

El grup de pescadors, que estaven pescant taurons petits, es va quedar sense paraules quan entre les seves xarxes va aparèixer aquest cap de tauró que pesava ni més ni menys que 100 quilos. Finalment, van tallar fins a 35 quilos de carn, entre els quals es va trobar l’agulla d’un peix vela. Aquestes són les imatges de l’animal que un dels joves pescadors va penjar al seu compte d’Instagram:

Especulacions sobre el gran animal que va decapitar el tauró

Un cop s’ha conegut la notícia, que s’ha fet viral a les xarxes socials, han sortit moltes hipòtesis sobre quin animal pot haver arrencat el cap d’aquest tità de l’oceà d’una sola queixalada. Evidentment, estaríem parlant d’una de les espècie marines més grans del planeta, ja que va acabar amb la vida d’aquest enorme tauró.

En aquest sentit, els experts i aficionats fan diferents propostes per resoldre aquest misteri. Entre les diferents opinions, hi ha els que creuen que l’animal va ser atacat per dos taurons alhora, però també guanya pes que una espècie de tauró més gran, com ara el tigre, hagi comès la decapitació en la seva recerca de menjar.

Altres persones aposten més perquè una balena o una orca de grans dimensions hagin pogut matar aquest exemplar de tauró mako, una espècie que pot arribar a fer 4 metres de llarg i pesar uns 750 quilos. Té capacitat de nadar a 124 km/h, raó per la qual està considerat l’animal més ràpid dels mars i oceans de tot el planeta.