Catalunya Méteo, la referència del temps a les xarxes socials

Se situa líder amb més de 247.000 persones a Facebook i superant els 10.000 a instagram

Catalunya Méteo, la referència a les xarxes
Catalunya Méteo, la referència a les xarxes | CatMéteo

El projecte de Catalunya Méteo, encapçalat per Xavi Segura, s'ha convertit en pocs mesos en la clara referència a les xarxes socials. Amb una previsió diària acurada, informació rellevant dels fenòmens meteorològics i una especial atenció al medi ambient, Catalunya Méteo ha superat el sostre històric català a les xarxes socials amb més de 247.000 persones a Facebook i esdevenint la primera pàgina que supera el llindar dels 10.000 seguidors a Instagram.

Cal tenir en compte que altres pàgines de referència, com la del Meteocat, compten amb menys de 120.000 seguidors a Facebook i no arriben als 7.000 a Instagram. Les dues xarxes socials més populars i multitudinàries, doncs, escullen Catalunya Méteo com el seu canal de referència per descobrir la previsió del temps, conèixer abans que ningú els avisos meteorològics i fer un seguiment exhaustiu i al moment dels episodis de pluges o nevades.

Catalunya Méteo, el líder per conèixer la previsió del temps a Catalunya

De la mà de Xavi Segura, centenars de milers de catalans descobreixen quin temps farà a la seva població de manera personalitzada, tan en format visual, com ara en articles o en vídeos. A més a més, la interacció amb els lectors és constant, tant a les xarxes socials com via WhatsApp (639048422) o correu electrònic (meteo@catalunyadiari.cat). 

Catalunya Méteo ha ampliat el seu projecte amb la incorporació de Pol Martínez, amb la intenció de mantenir i ampliar l'aposta per una previsió del temps acurada, constant, adaptada a la realitat digital i personalitzada per a tots els territoris del país. Amb el segell de qualitat de Xavi Segura i del grup Catalunya Diari, Catalunya Méteo vol agrair a tots els seus lectors la confiança dipositada, comprometent-se a mantenir un model on la informació especialitzada comparteix espai amb contingut de qualitat sobre el medi ambient i la natura catalana. 

Podeu consultar diàriament la previsió del temps, els avisos meteorològics i fer un seguiment dels episodis de pluja o nevades a Catalunya Méteo i als seus perfils a les xarxes socials, tant a Instagram, com a Facebook.


Comentaris

envia el comentari