Cau un arbre de grans dimensions a sobre d’una casa a causa de les pluges al Baix Llobregat

Tot i que l’incident ha estat molt aparatós amb diversos danys materials, no s’han de lamentar persones ferides

Imatge d'un arbre caigut per un temporal a Corbera de Llobregat
L'arbre de grans dimensions ha caigut a sobre d'una casa | Bombers

Un arbre de grans dimensions ha caigut a sobre d’una casa aquest matí de dilluns, 23 de març, a Corbera de Llobregat, al Baix Llobregat, causant diversos danys materials. L’incident ha tingut lloc cap a les 11:14h del matí al passatge de les Penyes d’en Rovira de la població, segons informen els Bombers al seu compte de Twitter. El temporal de pluja que viu la costa i prelitoral de Catalunya avui podria ser el motiu de l’accident.

A través de les mateixes dades facilitades pel cos d’emergències, l’incident ha obligat a activar 3 dotacions dels Bombers, així com altres efectius de cossos locals. Tot i que la imatge és molt aparatosa, sembla que la caiguda de l’arbre tan sols hauria provocat danys a la teulada de la casa afectada, així com d’un cotxe aparcat just al costat. No consten danys personals.

Dilluns passat per aigua

Precisament, el Baix Llobregat ha estat una de les comarques de Catalunya més afectades per les pluges de les últimes hores, amb ruixats localment intensos que han deixat localment entre 20 i 30 l/m². El vent de llevant bufa fluix en conjunt, raó per la qual el terreny molt mullat a causa de la pluja estaria al darrere de la caiguda d’aquest arbre.

No obstant, on més ha plogut ha estat a la Costa Brava, on s’han assolit els 80 l/m² a la Tallada d’Empordà i els més de 50 a Cassà de la Selva. També s’han assolit els 50 l/m² als Ports. La previsió indica que, al llarg del que resta de dilluns, els núvols continuaran sent molt abundants amb ruixats dispersos a pràcticament qualsevol punt de Catalunya. Tot i això, sembla que els xàfecs més intensos i importants ja seran història.


Comentaris

envia el comentari