CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La neu enfarina alguns barris de Barcelona

La ciutat es comença a quedar de color blanquinós en zones com Poble Nou o el Port Olímpic
Neu a la costa de Barcelona | @elblogdeltemps

 

La ciutat de Barcelona es comença a quedar de color blanquinós a zones com Poble Nou o el Port Olímpic. I és que gràcies a molts usuaris de Twitter, els quals han decidit compartir les seves imatges i vídeos de les nevades d'aquest dijous, 8 de febrer, podem observar aquest fenomen poc habitual a ciutats com Barcelona o Girona, una de les demarcacions més afectades pel temporal. 

 

La neu enfarina Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Alerta de neu i gel a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

La neu enfarina Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

La neu enfarina Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

La neu enfarina Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barcelona en alerta per neu i gel

Fa poques hores, l'Ajuntament de Barcelona ha comunicat que activava el Pla d'Emergència Municipal per Neu i Gel. Així doncs, els equips d’Ecologia Urbana —Medi Ambient i Serveis Urbans— ja estan activats i preparats per actuar en cas que sigui necessari, per escampar sal i retirar neu en cas que agafi. 

 

Tanmateix, el Pla d'Actuació d'Emergència Municipal per Neu i Gel preveu, a part de la disponibilitat de sal per evitar l'acumulació de neu i glaç, la mobilització dels recursos de l'àrea d'Ecologia Urbana. Es tracta d'un total de 24 vehicles equipats amb pala llevaneus i escampador de sal, 8 vehicles equipats amb pala llevaneus i 8 punts d'emmagatzematge de la sal.

Girona, la més afectada 

Amb tot, no hi ha dubte que on més neu hi ha caigut des de primera hora del matí, i on continua nevant a hores d'ara és a les comarques de Girona. A la Nacional II, entre Maçanet i Sils, ja hi ha un centímetre de neu, i el paisatge és completament hivernal.  A Vidreres i al mateix municipi de Sils, la neu ha emblanquinat cases, arbres i carrers.