Detecten una colònia de ratpenats en una escola del Pla d'Urgell

Els Agents Rurals han aconsellat mantenir-la perquè es tracta d'una espècie protegida, que per naturalesa és inofensiva, i a més ajuda a controlar insectes com els mosquits

Furgó de la Policia Nacional a Badalona
Agents Rurals a l'Escola Pompeu Fabra de Mollerussa. | Twitter (@ALBIOL_XG)

 

Agents Rurals del servei territorial d'Agricultura a Lleida s'han desplaçat aquest dijous al matí a l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa després de rebre l'avís des de l'Ajuntament de la detecció d'una colònia de ratpenats a les columnes on hi ha ubicades les canals de la teulada.

Els agents han confirmat la presència dels mamífers i han aconsellat que s'opti per mantenir la colònia a l'entorn actual tot i instal·lant certes mesures com una lleixa que envolti la columna per evitar el contacte de l'alumnat amb les defecacions que puguin caure al terra del pati del centre. Els rurals han explicat que es tracta d'una espècie protegida, inofensiva per naturalesa, i que a més a més és beneficiosa perquè ajuda a controlar insectes com els mosquits.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Segons els Agents Rurals, els ratpenats busquen espais tranquils per viure, sobretot en les hores nocturnes. S'alimenten d'insectes, sobretot mosquits, per la qual cosa contribueixen a controlar-los i a més, els seus excrements no es podreixen sinó que esdevenen una pols que es pot usar com a adob.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari