Dimarts encara amb vent en algunes comarques i lleugera baixada de les temperatures

A les Terres de l'Ebre, punts alts del Pirineu i també a l'Alt Empordà el vent seguirà bufant amb algunes ratxes puntualment fortes

Previsió per dimarts 7 de març de 2017 | Pere Almendárez

Dimarts no s'esperen grans canvis en la previsió del temps, i el sol i el vent marcaran la jornada. Durant el matí s'espera un cel força serè a la major part de Catalunya, potser amb algunes bandes de núvols prims més freqüents a les comarques del nord. Només al Pirineu, especialment a la cara nord, hi haurà un cel més ennuvolat i durant el matí pot haver-hi ruixats a la Vall d'Aran o l'Alt Pirineu. La cota de neu estarà entre els 1.200 i 1.500 metres, pujant durant la tarda. La tarda s'espera amb domini del sol a gran part del territori, tret de la Vall d'Aran. Pel que fa al vent, bufarà moderat o fort durant bona part del dia al Pirineu, a l'Alt Empordà i també a les Terres de l'Ebre. De forma moderada també bufarà a les comarques de Lleida i del Camp de Tarragona.

Temperatures que en conjunt baixaran una mica, no es notarà aquesta baixada a les comarques tarragonines. Les mínimes entre els -3 i 4 °C al Pirineu, els 4 i 7 °C a l'interior i els 7 i 9 °C a la costa. Les màximes entre els 2 i 10 °C al Pirineu, els 12 i 16 °C a l'interior i els 15 i 19 °C a la costa.


Comentaris

envia el comentari