Dissabte amb possibilitat de pluges al matí en algunes comarques

La cota de neu es mantindrà baixa, al voltant dels 800 metres en general, a moltes comarques del centre i sud de Catalunya

Previsió per dissabte 25 de març de 2017 | Pere Almendárez

Dissabte encara tindrem un dia molt insegur amb possibilitat d'algunes pluges i nevades durant les primeres hores del dia. Durant les primeres hores del matí les pluges afectarien les comarques del centre i nord de Catalunya, especialment al Pirineu i Prepirineu de Lleida. Atenció amb la cota de neu que seguirà al voltant dels 800 metres o fins i tot lleugerament més baixa. A les comarques del litoral de Tarragona, de Barcelona i també a les comarques de Girona s'anirien obrint algunes clarianes. De cara al migdia creiem que la precipitació quedaria molt restringida a les comarques del Pirineu de Lleida, amb una cota de neu pujant fins als 1.000 metres. Durant la tarda s'espera un cel variable a tot Catalunya amb possibilitat d'alguns ruixats en punts de muntanya del centre i sud de Catalunya.

Temperatures mínimes que baixarien arreu, nit freda en conjunt. Mínimes entre els -5 i 0 °C al Pirineu, els 0 i 5 °C a l'interior i els 5 i 8 °C a la costa. Les temperatures màximes pujaran, especialment a punts de la costa. Màximes entre els 0 i 7 °C al Pirineu, els 9 i 14 °C a l'interior i els 13 i 16 °C a la costa.


Comentaris

envia el comentari