IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Diumenge amb temperatures de ple estiu

Les temperatures arribaran fins als 37 graus a Ponent i superaran àmpliament els 30 graus a totes les comarques interiors

Previsió per al diumenge 11 de juny del 2017 | Pere Almendárez

Diumenge s'espera un dia amb temps molt tranquil a Catalunya, amb domini del sol i un ambient de ple estiu. Durant el matí s'espera un cel pràcticament serè a totes les comarques, amb alguns núvols prims poc importants al Pirineu i alguns núvols baix molt local a la costa de Barcelona i nord de la costa de Tarragona. Durant la tarda seguirà el domini del sol a la major part de Catalunya. Només al Pirineu s'espera el creixement d'algunes nuvolades que de forma puntual deixaran algun xàfec a la Vall d'Aran o nord del Pallars Sobirà. Vents molt febles de component marítim a totes les comarques.

Temperatures una mica més altes a tot el territori, especialment les temperatures màximes. Les mínimes entre els 8 i 14 °C al Pirineu, els 15 i 20 °C a l'interior i els 19 i 23 °C a la costa. Les màximes entre els 25 i 31 °C al Pirineu, els 32 i 37 °C a l'interior i els 26 i 30 °C a la costa.


Comentaris

envia el comentari