Diverses persones queden atrapades als seus vehicles per les fortes pluges a Castelló

Les persones rescatades es troben en perfectes condicions segons els bombers

Els bombers han hagut de rescatar diverses persones dels seus vehicles | EP

Diverses persones han estat rescatades dels seus vehicles degut al temporal de pluja que ha afectat durant el matí de dissabte la zona de Vila-real (Castelló), després que un vehicle quedés atrapat en un pont i un altre en un barranc, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers (CPBC) mitjançant les xarxes socials.

Al voltant de les vuit del matí, efectius del parc de bombers de la Plana Baixa han treballat en el rescat d'un vehicle atrapat per l'aigua en un pont de la localitat de Vila-Real. Els ocupants del vehicle es troben en bones condicions. Els bombers també han hagut d'intervenir en el rescat d'un altre vehicles que havia quedat atrapat en l'interior d'un barranc. En aquest segon vehicle i viatjava una persona, que també es troba en bones condicions, segons informen les mateixes fonts. A més, al voltant de les 11 del matí, els bombers han hagut d'actuar en la retirada d'un arbre que hauria caigut sobre un vehicle que es tronava sense ocupants a la localitat de Ludiente (Castelló).

Durant tota la nit i aquest matí, les pluges han caigut amb molta força a tota la Comunitat Valenciana i en alguns punts ja s'han superat els 70 mm. La situació de pluges intenses es mantindrà a la comunitat durant tota la jornada d'avui i podria guanyar força especialment demà diumenge. Per demà diumenge s'amplien els avisos a les regions centrals de València i Alacant on podrien acumular-se més de 100 litres en 12 hores.


Comentaris

envia el comentari