rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

El domini del sol continuarà fins a principis de la setmana vinent

A principis de la setmana vinent l'arribada d'una borrasca pot portar una clara baixada de temperatures i algunes pluges
Farà un temps òptim per gaudir-lo a l'aire lliure. | delCamp.cat

 

La primavera sembla que ha arribat per quedar-se a Catalunya des de fa una setmana. L'ambient molt suau a gran part del territori i el domini del sol, estan deixant dies més propis de finals d'abril o fins i tot de principis de maig. Sembla que la setmana vinent el temps pot canviar, amb una clara baixada de les temperatures i possibilitats de pluja.

Aquesta primera meitat del mes de març ha estat molt càlida a tot Catalunya, amb unes temperatures de mitjana entre 2 i 3 graus més altes del normal per l'època de l'any. Aquesta situació de temps estable i d'absència de pluja sembla que encara ens acompanyarà uns dies més, com a mínim fins a inicis de la setmana vinent. Aquest cap de setmana seguirem amb temperatures lleugerament superiors a les normals per l'època de l'any. Durant els pròxims dies les temperatures màximes pujaran una mica més amb valors que superaran amb molta facilitat els 20 o 23 °C a molts sectors interiors de Catalunya, especialment a l'interior de les comarques gironines.

 

Pel que fa al canvi de temps de la setmana vinent, encara és molt aviat per afinar el pronòstic. Sembla que diferents borrasques poden arribar a Catalunya entre dimarts i dijous acompanyades d'aire fred i que faran baixar de forma molt brusca les temperatures. Acompanyant aquest aire fred també poden arribar algunes pluges, més o menys generals, i la neu tornarà a caure amb intensitat al Pirineu, pràcticament a totes les cotes. Caldrà anar afinant el pronòstic els pròxims dies per acabar de veure si finalment es confirma aquest canvi de temps just quan començarem la primavera astronòmica.