El domini del sol continuarà fins a principis de la setmana vinent

A principis de la setmana vinent l'arribada d'una borrasca pot portar una clara baixada de temperatures i algunes pluges

Farà un temps òptim per gaudir-lo a l'aire lliure. | delCamp.cat

La primavera sembla que ha arribat per quedar-se a Catalunya des de fa una setmana. L'ambient molt suau a gran part del territori i el domini del sol, estan deixant dies més propis de finals d'abril o fins i tot de principis de maig. Sembla que la setmana vinent el temps pot canviar, amb una clara baixada de les temperatures i possibilitats de pluja.

Aquesta primera meitat del mes de març ha estat molt càlida a tot Catalunya, amb unes temperatures de mitjana entre 2 i 3 graus més altes del normal per l'època de l'any. Aquesta situació de temps estable i d'absència de pluja sembla que encara ens acompanyarà uns dies més, com a mínim fins a inicis de la setmana vinent. Aquest cap de setmana seguirem amb temperatures lleugerament superiors a les normals per l'època de l'any. Durant els pròxims dies les temperatures màximes pujaran una mica més amb valors que superaran amb molta facilitat els 20 o 23 °C a molts sectors interiors de Catalunya, especialment a l'interior de les comarques gironines.

Pel que fa al canvi de temps de la setmana vinent, encara és molt aviat per afinar el pronòstic. Sembla que diferents borrasques poden arribar a Catalunya entre dimarts i dijous acompanyades d'aire fred i que faran baixar de forma molt brusca les temperatures. Acompanyant aquest aire fred també poden arribar algunes pluges, més o menys generals, i la neu tornarà a caure amb intensitat al Pirineu, pràcticament a totes les cotes. Caldrà anar afinant el pronòstic els pròxims dies per acabar de veure si finalment es confirma aquest canvi de temps just quan començarem la primavera astronòmica. 


Comentaris

envia el comentari