IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El temporal de mar torna a castigar la Costa Brava

El fort temporal ha tornat a castigar moltes zones del litoral que ja es trobaven molt malmeses pel fort temporal de mar del mes de gener

Camió de la neteja atrapat al passeig marítim de Blanes | @jilpouy

El fort temporal de mar ha tornat a castigar molts punts de la costa catalana. Aquest ha estat el tercer temporal de mar considerable d'aquest d'hivern. Tot i que aquest cop no ha estat un episodi de mala mar molt important, les conseqüències dels temporals anteriors han agreujat els problemes d'aquest a moltes platges o passeig marítims de Catalunya com és el cas de Blanes.

Aquest matí de dimarts 14 de febrer un camió ha quedat atrapat en enfonsar-se part del passeig marítim de Blanes. Les causes d'aquest esvoranc encara es desconeixen tot i que molt probablement l'últim temporal de mar que ha afectat tota la costa catalana podria ser el principal causant. El fort temporal d'aquest inici de setmana ha tornat a deixar onades superiors als 6 metres a la boia de Begur. Tot i que el temporal no ha estat tan fort com el que va afectar el litoral català el mes de gener, les onades mitjanes han arribat fins als 4,4 metres aquest dilluns i les destrosses dels temporals anteriors han desprotegit encara més les platges o passeig marítims de gran part de la costa.El conductor del vehicle de la neteja de l'ajuntament de Blanes ha sortit sense problemes del vehicle i durant el matí s'estan duent a terme mesures per intentar treure el vehicle del passeig i recuperar la normalitat.

La costa brava i la costa nord de Barcelona han estat les zones on el temporal ha afectat amb més intensitat, molts punts ja van ser molt castigats durant el fort temporal de gregal del mes de gener. Les conseqüències a moltes platges del litoral de la Costa Brava són evidents com es pot veure a les imatges següents, moltes platges han perdut gran part de la sorra que quedava després de ser afectades pels temporals anteriors d'aquest hivern. L'entrada de les onades i la crescuda d'algunes rieres també ha provocat aquest matí alguns problemes a les rieres del Maresme.


Comentaris

envia el comentari