URGENT

Quim Torra demana aturar els aldarulls a Catalunya

El temps es mantindrà estable aquest final d’octubre

El sol i les temperatures agradables a migdia marcaran el temps a bona part del territori
Repetirem una castanyada amb temperatures força agradables   | cedida

L'anticicló s'imposarà aquest cap de setmana a Catalunya i esperem per tant un temps molt estable a tot el territori. Les temperatures es mantindrien agradables especialment el cap de setmana i anirien baixant lleugerament a inicis de la setmana vinent. No hem de patir per la pluja ni el dia de la Castanyada ni durant la jornada de Tots Sants.

Aquest cap de setmana esperem un temps molt estable a tot el territori català. El sol dominaria a totes les comarques durant bona part del dia i no hem de patir per la pluja, ja que no esperem que plogui en cap punt. Tot i el sol, durant les primeres hores del matí podrien aparèixer boires o boirines a molts punts de l'interior, especialment a les comarques de Ponent on aquestes podrien ser persistents. Les temperatures es mantindrien agradables a migdia durant tot el cap de setmana amb màximes entre els 17 i 20ºC a molts punts del Pirineu, els 20 i 25ºC a les comarques interiors i els 21 i 24ºC al litoral i prelitoral.

 

Durant la jornada de la Castanyada esperem un temps molt estable arreu del territori amb pocs núvols, alguns de tipus baix que podrien aparèixer al litoral o algunes boires matinals a primeres hores del dia. Les temperatures es mantindrien molt agradables a migdia tot i que baixarien una mica respecte al cap de setmana. Durant la festivitat de Tots Sants continuaríem parlant d'un temps estable potser amb un augment de núvols alts i mitjans durant la tarda a les comarques de Lleida i punts del Pirineu. Les temperatures podrien baixar lleugerament i els valors més elevats arribarien als 20 o 23ºC als punts més càlids del país.

Fes clic aquí per consultar el temps en vídeo a Youtube!

Comentaris