El temps milloraria a mitjans de setmana amb l'arribada de l'anticicló

Fins dimecres encara podrien caure algunes pluges febles a les comarques del litoral

A mitjans de setmana el temps millorarà | Martin Grondona

Sembla que aquest episodi de pluja, vent i mala mar té les hores comptades a Catalunya. A partir de mitjans de setmana el temps millorarà clarament a tot el territori amb l'arribada d'un potent anticicló. Sembla que el bon temps es voldria imposar els pròxims dies i l'anticicló ens podria acompanyar pràcticament fins a finals d'any.

La borrasca que ens ha afectat durant els últims dies a Catalunya ens deixaria d'afectar a partir d'aquest dijous. Entre avui dimarts i demà dimecres encara esperem un dia força ennuvolat a moltes comarques, especialment a les comarques de la costa. Demà dimecres durant el matí encara podrien caure alguns plugims a les comarques de la costa de Barcelona que es desplaçarien també a la costa de Tarragona durant el migdia. Sembla que a partir de dimecres a la tarda s'imposarien les clarianes a la majoria de comarques catalanes i també a la costa. El vent que durant les últimes hores ha bufat fort al litoral començaria a afluixar dimecres, tot i que encara podria registrar-se alguna ratxa moderada a la Costa Brava. Els termòmetres podrien recuperar-se sobretot de dia a punts del litoral.
 

Sembla que l'anticicló, i per tant el bon temps, ens voldria acompanyar durant bastants dies a partir d'aquest dijous. Els últims mapes del temps, indiquen que els primers dies de les festes de nadal tindríem un temps força estable al conjunt de comarques catalanes.


Comentaris

envia el comentari