rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

El temps milloraria a mitjans de setmana amb l'arribada de l'anticicló

Fins dimecres encara podrien caure algunes pluges febles a les comarques del litoral
A mitjans de setmana el temps millorarà | Martin Grondona

 

Sembla que aquest episodi de pluja, vent i mala mar té les hores comptades a Catalunya. A partir de mitjans de setmana el temps millorarà clarament a tot el territori amb l'arribada d'un potent anticicló. Sembla que el bon temps es voldria imposar els pròxims dies i l'anticicló ens podria acompanyar pràcticament fins a finals d'any.

La borrasca que ens ha afectat durant els últims dies a Catalunya ens deixaria d'afectar a partir d'aquest dijous. Entre avui dimarts i demà dimecres encara esperem un dia força ennuvolat a moltes comarques, especialment a les comarques de la costa. Demà dimecres durant el matí encara podrien caure alguns plugims a les comarques de la costa de Barcelona que es desplaçarien també a la costa de Tarragona durant el migdia. Sembla que a partir de dimecres a la tarda s'imposarien les clarianes a la majoria de comarques catalanes i també a la costa. El vent que durant les últimes hores ha bufat fort al litoral començaria a afluixar dimecres, tot i que encara podria registrar-se alguna ratxa moderada a la Costa Brava. Els termòmetres podrien recuperar-se sobretot de dia a punts del litoral.
 

Sembla que l'anticicló, i per tant el bon temps, ens voldria acompanyar durant bastants dies a partir d'aquest dijous. Els últims mapes del temps, indiquen que els primers dies de les festes de nadal tindríem un temps força estable al conjunt de comarques catalanes.