El temps torna a complicar-se el pròxim cap de setmana

Els ruixats, i algunes tempestes, podrien aparèixer entre la tarda de divendres i fins al migdia de diumenge

S'esperen ruixats i tempestes de tarda | cedida

Després d'uns dies de calma meteorològica, un nou canvi de temps truca a la porta i sembla que arribarà la tarda de divendres. Els temps insegur, amb xàfecs i algunes tempestes, seria la tònica dominant de temps el següent cap de setmana.

Entre el pròxim divendres i fins diumenge, arriba al Camp de Tarragona un nou canvi de temps que ens portarà un temps molt més inestable amb l'aparició de ruixats i algunes tempestes. Aquest canvi també es notarà amb una baixada de les temperatures i el retorn a un ambient lleugerament més fresc. Divendres ja es notarà aquest canvi de temps amb l'augment dels núvols, especialment durant la tarda. Seria a últimes hores de la tarda, quan els ruixats entraran per ponent afectant les comarques tarragonines. En principi els ruixats seran d'intensitat feble, però localment no es descarta algun ruixat moderat i acompanyat de tempesta.

La part més «intensa» d'aquest canvi de temps s'espera entre dissabte i diumenge. Dissabte s'espera un dia molt insegur amb moltes nuvolades arreu del territori. Durant el migdia i la tarda, els ruixats aniran a més, especialment a zones de muntanya i de l'interior de Tarragona (Conca de Barberà, Alt Camp, nord del Baix Camp i el Priorat). Durant la tarda i el vespre, els ruixats de les zones interiors podran arribar a les comarques de la costa, en conjunt amb intensitat feble. A la nit els ruixats aniran clarament a menys. Aquesta mateixa situació, amb ruixats a muntanya durant el migdia i la tarda, i la possibilitat d'alguns xàfecs al vespre a la costa, es repetirà també la jornada de diumenge.

Acompanyant aquest temps més insegur, arribarà també una baixada de les temperatures. No s'espera un ambient fred, però sí força més fresc comparat amb les temperatures d'aquest dimecres. La baixada de temperatures serà més marcada allà on els núvols siguin més abundants i per tant es notarà menys a les comarques de la costa.


Comentaris

envia el comentari