Els efectes de l'últim temporal de mar a la costa catalana

Una eina de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya ens permet veure els efectes al litoral de l'últim temporal de mar que va afectar Catalunya

La platja de Pineda de Mar després del temporal | Ajuntament de Pineda de Mar

L'Institut Cartogràfic de Catalunya posa a disposició de tots una aplicació per poder veure els efectes del temporal de mar que va afectar la costa catalana l'última setmana de gener. Aquesta aplicació permet comparar imatges aèries de diferents punts de la costa en moments previs i posteriors a aquest temporal de mar.

Des de fa uns dies l'Institut Cartogràfic de Catalunya permet comparar imatges anteriors i posteriors al temporal de mar que va afectar la costa catalana a finals de gener. En aquesta aplicació web podem observar diferents trams del litoral català i comparar els efectes que el temporal va tenir sobre la costa catalana. De moment només hi ha disponibles les imatges al voltant d'Arenys de Mar i Lloret de Mar. En els pròxims dies s'aniran afegint més imatges de tot el litoral català.

Aquesta aplicació ens permet, mitjançant imatges aèries preses per un avió durant el dia 24 de gener, veure els importants efectes que el temporal de mar va provocar en molts punts del litoral. En la imatge que tenim a continuació podem observar els efectes a la platja de Malgrat de Mar.

Efectes del temporal de mar a la platja de Malgrat de Mar | ICGC

Comentaris

envia el comentari