Empitjora la nevada a tot el Pirineu Català

És obligatori l'ús de cadenes a moltes carreteres

És obligatori l'ús de cadenes a moltes carreteres del Pirineu | cedida

La nevada a bona part del Pirineu ha seguit caient durant tota la matinada i també durant les primeres hores d'avui diumenge. La neu també ha aparegut en ciutats com Ripoll o la Seu d'Urgell i fins i tot de forma anecdòtica s'han vist alguns flocs de neu aquest matí a comarques com la Selva o el Gironès. El vent també segueix bufant molt fort a les cotes mitjanes i altes del Pirineu.

La neu complica en aquests moments la circulació a moltes vies de la xarxa de carreteres de les comarques del nord del país. De moment es troba tancada la carretera BV-4031 en els dos sentits de la marxa des de Castellar de n'Hug fins a la Molina. També es troba tallada al trànsit la carretera C-28 des de Vaquèira fins a La Peülla. Per últim també es troba tallada la carretera GIV-5264 entre Vilallonga de Ter i Setcases. L'ús de cadenes s'estén a la majoria de carreteres de la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà o l'Alta Ribagorça. La forta nevada i especialment el fort vent segueixen complicant la situació a les pistes d'esquí. Durant les primeres hores del matí algunes estacions es trobaven tancades, com és el cas de Baqueira Beret.

La nevada s'ha deixat veure durant el matí per sota dels 1.000 metres. La neu ha enfarinat poblacions com Ripoll, la Seu d'Urgell, Llavorsí, el Pont de Suert, la Vall de Camprodon, Bagà o Sort. A continuació teniu algunes imatges:


Comentaris

envia el comentari