rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

ARA MATEIX

2.000 passatgers afectats per una avaria a Rodalies

PREVISIÓ

Les esperades pluges regaran el territori aquest Diumenge de Resurrecció

Empitjora la previsió de ventades a Catalunya per aquesta tarda

Ja s'ha arribat als 126 Km/h a Tarragona
Empitjora la previsió de ventades a Catalunya per aquesta tarda. | CatalunyaDiari.cat

 

Com ja avisava ahir el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dissabte, 31 de març, gran part del territori català s'ha aixecat amb una forta ventada, arribant a superar els 126 km/h en municipis com l'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp. 

 

Així doncs, i mentre que al sud de Catalunya ja han arribat els vents huracanats amb cops que passen dels 120 km/h, el temporal es va desplaçant lentament cap al nord i sembla que encara serà més fort del que s'esperava. 

 

En aquest sentit el Meteocat ha endurit els avisos i ja és gairebé tot Catalunya la que està en alerta i especialment part de l'àrea metropolitana que ha passat a taronja, una zona poc habituada al vent fort. 

 

Avís per vent per aquest dissabte 31 de març.   | Meteocat

 

Protecció Civil demana màxima precaució

Tanmateix, i des de Protecció Civil es demana màxima precaució en la conducció i retirar tots els objectes susceptibles de volar de terrasses i jardins, com treure torretes dels balcons i treure tendals o qualsevol altra cosa que pugui volar de les terrasses o jardins, així com plegar la roba que estigui estesa a l'aire lliure. D'altra banda, també es recomana no aparcar els vehicles sota arbres massa grans, susceptibles de caure.

 

Avís per vent aquest dissabte 31 de març. | CatalunyaDiari.cat

 

Millora de les temperatures de cara al Dilluns de Pasqua

Tot i que les temperatures han baixat considerablement durant aquest matí de dissabte, on la cota de neu s'ha situat, fins i tot, entre 700 i 1.000 metres, de cara al Dilluns de Pasqua, el temps millorarà considerablement, amb molt més sol, menys vent i un augment considerable de les temperatures. Podria ser però que a partir de la tarda de dilluns els núvols tornessin a guanyar terreny a moltes comarques  i al vespre comencessin les pluges de nou.