Empitjora la previsió de ventades a Catalunya per aquesta tarda

Ja s'ha arribat als 126 Km/h a Tarragona

vent
Empitjora la previsió de ventades a Catalunya per aquesta tarda. | CatalunyaDiari.cat

Com ja avisava ahir el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dissabte, 31 de març, gran part del territori català s'ha aixecat amb una forta ventada, arribant a superar els 126 km/h en municipis com l'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp. 

Així doncs, i mentre que al sud de Catalunya ja han arribat els vents huracanats amb cops que passen dels 120 km/h, el temporal es va desplaçant lentament cap al nord i sembla que encara serà més fort del que s'esperava. 

En aquest sentit el Meteocat ha endurit els avisos i ja és gairebé tot Catalunya la que està en alerta i especialment part de l'àrea metropolitana que ha passat a taronja, una zona poc habituada al vent fort. 

Avís per vent per aquest dissabte 31 de març
Avís per vent per aquest dissabte 31 de març.   | Meteocat

 

Protecció Civil demana màxima precaució

Tanmateix, i des de Protecció Civil es demana màxima precaució en la conducció i retirar tots els objectes susceptibles de volar de terrasses i jardins, com treure torretes dels balcons i treure tendals o qualsevol altra cosa que pugui volar de les terrasses o jardins, així com plegar la roba que estigui estesa a l'aire lliure. D'altra banda, també es recomana no aparcar els vehicles sota arbres massa grans, susceptibles de caure.

Avís per vent aquest dissabte 31 de març.
Avís per vent aquest dissabte 31 de març. | CatalunyaDiari.cat

 

Millora de les temperatures de cara al Dilluns de Pasqua

Tot i que les temperatures han baixat considerablement durant aquest matí de dissabte, on la cota de neu s'ha situat, fins i tot, entre 700 i 1.000 metres, de cara al Dilluns de Pasqua, el temps millorarà considerablement, amb molt més sol, menys vent i un augment considerable de les temperatures. Podria ser però que a partir de la tarda de dilluns els núvols tornessin a guanyar terreny a moltes comarques  i al vespre comencessin les pluges de nou. 


Comentaris

envia el comentari