Imatge de l'aranya gegant menjant-se el mamífer

Uns turistes observen garratibats com una aranya gegant engoleix un mamífer

L’escena es va poder veure en una habitació d’un parc natural de Tasmània i els visitants es van veure sorpresos per la imatge que van protagonitzar els dos animals

Uns turistes van viure un dels seus pitjors moments de vacances quan a la seva habitació van observar com una aranya cranc gegant s’engolia un mamífer marsupial, concretament un opòssum. Els fets van tenir lloc a l’illa de Tasmània, a Austràlia, concretament en una habitació del parc nacional de Mount Field.

Justine Latton, una de les turistes, va publicar a les xarxes socials les imatges fetes pel seu marit on s’observa l’artròpode just en el moment en què tenia atrapat el mamífer. «Una aranya menja-opòssums!», va expressar ella a les xarxes socials juntament amb les imatges.

Les dues imatges de la increïble escena preses pels turistes
Les dues imatges de la increïble escena preses pels turistes | Justine Latton‎

 

Per sort, aquestes aranyes no suposen un perill per als éssers humans, ja que el seu verí no és tòxic. No obstant, les seves dimensions impressionen; es tracta d’un animal que amb les seves potes esteses pot arribar a assolir els 30 centímetres de diàmetre. Si la comparem amb un altre animal, podríem equiparar-la amb la dimensió d’un cranc gegant.

Segons el Servei de Parcs i Vida Silvestre de Tasmània, els marsupials pigmeus fan una mida aproximada d’uns 5 centímetres. Aquests animals són un tipus de mamífers endèmics d’Amèrica i del continent australià. Representen la fauna principal dels vertebrats terrestres d’Austràlia, amb 200 de les 270 espèciestotals existents al món que habiten al país d’Oceania.

Es repeteix la història

Dies enrere parlàvem de dos aneguets que van ser devorats davant la mirada de terror dels turistes en un zoològic d’Àmsterdam. Els animals fan de les seves fent essència del que suposa la natura en el seu estat més salvatge. En aquest context, un babuí va arrencar d’una queixalada els caps de les seves preses. 

Els ànecs no estan de sort, i és que també un vídeo es va fer viral del zoo de San Diego, Califòrnia. Els espectadors van presenciar l’escena en què un ànec va anar a parar accidentalment a la piscina on residia un ós polar. Aquest es va submergir per tal de, posteriorment, caçar-lo i engolir-lo.

També et pot interessar...